Algemene informatie en voorwaarden  Charlotte's Dansstudio.

Contactgegevens:
Charlotte Chatrer-Blauw
Tel: 06-28162126
Email: info@charlottes-dansstudio.nl


De lessen worden gegeven op Basisschool De Eerste Rith, Hovenierstraat 54 4813 GM Breda. U kunt gebruik maken van de ingang aan de achterzijde van de school. Deze is bereikbaar via de Witwerkerstraat en de Plateelbakkerstraat. Er zijn voldoende parkeergelegenheden om de school.


Dansseizoen:
Het dansseizoen start vanaf de eerste volledige week van september en eindigt met de start van de schoolvakantie regio Zuid. In een deel de maand juli en in augustus zijn er geen danslessen in verband met zomervakantie. Ook tijdens de schoolvakanties worden er geen danslessen gegeven.


Proefles:
Benieuwd naar de danslessen? Bel of mail voor informatie en kom een gratis proefles doen! Bel naar 06-28162126 of stuur een mail naar info@charlottes-dansstudio.nl


Inschrijving:
Inschrijving is mogelijk door middel van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Dit kan via de website. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt €10,- per persoon. Oud-leden betalen geen inschrijfgeld. 


Contributie:
De contributie bedraagt €21,- per maand en wordt op de 10e van iedere maand door middel van automatisch incasso van uw rekening afgeschreven. Een proefles is uiteraard gratis.

Voor wie interessant; Graag wijs ik u op een samenwerking met Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda die een  bijdrage levert in de betaling van de contributie.

 

Verlening en opzegging:
Het lidmaatschap wordt automatisch per seizoen verlengd. Opzegging kan voor het eind van iedere maand per mail naar info@charlottesdansstudio.nl Bent u te laat dan wordt de maand nog in rekening gebracht.


Kijklessen:
In de laatste lesweek voor de kerstvakantie en de zomervakantie zijn er kijklessen. De familieleden zijn welkom om een les te komen kijken. Tijdens de overige lessen is het niet de bedoeling dat er kijkers aanwezig zijn. (m.u.v nieuwe leerlingen die willen instromen)

 

Aansprakelijkheid:

Charlotte's Dansstudio is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen in en rondom het pand. Charlotte's Dansstudio is evenmin aansprakelijk voor blessures of schade ( zowel fysiek als materieel) opgelopen tijdens de lessen. Deelname aan de lessen en activiteiten van Charlotte's Dansstudio zijn geheel voor eigen risico.

 

Optreden:
Het doel is om met alle leerlingen een of meerdere keren per jaar een dansoptreden neer te gaan zetten. Het is dus fijn als de leerlingen in oefenperiodes elke week aanwezig zijn. Lukt het niet, laat het dan weten per mail of telefoon. Mocht je het als ouder leuk vinden om te helpen bij het dansoptreden meld je dan aan, want hulpouders zijn altijd welkom!