kleuterdans:

Deze les is voor kindjes in de leeftijd 4 tot 6 jaar. In deze les leren de kinderen door middel van thema's of bekende liedjes te bewegen op muziek. Zelfexpressie, plezier, samenwerken, motoriek en muzikaliteit zijn belangrijke onderdelen van deze lessen. Seizoenen, feestdagen en andere onderwerpen komen aan bod.

 

Kidsdance:

Deze les is voor kinderen van ongeveer 7 jaar. Hier worden al meer pasjes aangeleerd en meer uitdaging gevraagd wat betreft coördinatie, motoriek en concentratie. Daarnaast blijven natuurlijk bepaalde thema's een onderdeel van de les en is er ruimte voor creatieve ontwikkeling. Het is een perfecte overgang van kleuterdans naar streetdance.

 

Streetdance:

Bij de streetdance-lessen wordt er echt meer gevraagd van de kinderen wat betreft het onthouden van choreografie en muzikaliteit. Er komen bekende en populaire liedjes voorbij en de bewegingen worden opgebouwd wat betreft niveau. Deze lessen zijn vanaf 8 jaar.

 

dance work-out:

Deze les is voor volwassenen en is een uur lang dansen, zweten en lachen. Het is een les die is gebaseerd op zumba en de dansjes variëren van salsa tot hip hop, van reggaeton tot pop. Ook komt een sportmatje goed van pas en af en toe gebruiken we gewichtjes van 1 of 2 KG. Een leuke manier om in shape te komen en te blijven!

 

Dans voor 60+:

In samenwerking met Dansnest bieden we om de week een dansles aan voor 60+-ers, dames en heren, die nog graag willen bewegen op muziek, niet verlegen zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan het het gezellig vinden om sociale contacten op te doen. Inloop is vanaf 10:00 met koffie en kletsen, dan een uur dansen op heerlijke muziek, en eventueel praten na de les. De les bevat verschillende onderdelen zoals een lekkere opwarming, samenwerkingsopdrachten, improvisatie en vrij dansen. Dus lijkt het je leuk om met een leuke groep dames en heren te dansen op vrijdagochtend, kom dan gerust langs!